Nyt

 April – foråret er kommet !

GODDAG TIL NY UDDANNELSELÆGE – FARVEL TIL DEN “GAMLE”
Anne Møller Øigård starter 1/3-2018, som ny uddannelselæge. Hun kommer fra en ansættelse på Medicinsk Afdeling i Svendborg, og har under studiet arbejdet på ortopædkirurgisk og gynækologisk afdeling.

TID-SAMME-DAG (TSD)
“Tid-Samme-Dag-konceptet” har nu kørt siden 1/9/2017, nogen synes er vældig fint, andre synes det fungerer dårligt! Vi vil løbende forsøge at optimere det til fælles bedste. Læs mere her.
Se lægernes arbejdsskema her.

 - Mangler der tider på E-portalen kan du ringe og bestille pr. telefon frem til kl. 12.30.
– Ved sygdom hos personale/læger – SAMT I FERIER – så er al tidsbestilling per telefon.

– OBS. tids-bestilling foregår bedst fra computer, der er problemer med mobil/Ipad

PERSONALE-NYT
Lægesekretær Alexandra Hoeck, som er udlært hos os, er tilbage i kontoret og i laboratoriet fra 1/4/2018.
1/1-2018 startede sygeplejerskerne Trine og Elisabeth  startet i faste. Ulla er også sygeplejerske og ansat som vikar, og fortsætter efter 1/4-2018, som fast afløser i forbindelse med ferier oa. frihed. Anne som er medicinstuderende og har været i lægehuset over efteråret kommer fortsat ca. 1 gang om ugen og mere i ferierne.

MEDICINSKE NYHEDER
Medierne har henover nytåret været fyldt med den ene udmelding efter den anden i forhold til både kendt og fremtidig behandling. Vi følger fortsat Lægemiddelstyrelsens udmeldinger. I forhold til Cannabis, så støtter vi os op ad DSAMs udmelding, og indtil der foreligger mere konkrete retningslinjer, så mener vi at det er uansvarligt at afprøve på patienter.

MFR-vaccination (mæslinger) til uvaccinerede voksne tilbydes fra 1/4-2018.

HPV-vaccination af homoseksuelle drenge kan tilbydes via Aids-Info.

ÆNDRING I TILBUD I LÆGEHUSET
Der er kommet ny overenskomst mellem Danske Regioner og Praktiserende Lægers Organisation, hvilket vil få betydning for dig som patient, specielt vil det være muligt på en bedre måde en hidtil at skræddersy kontrolforløb, hvis du har diabetes eller KOL.  Tillige vil det i større grad end hidtil være sygeplejersken, som kommer til at følge dig ved kontrollerne.

Ny kunstner: Mariann Palsgaard fra Gudme udstiller p.t. i Lægehuset.