Nyt

AN APPLE A DAY KEEPS THE DOCTOR AWAY Eller også er det influenza-vaccinen der holder snot og host fra døren. Med efterårets indtog er det igen fra 1. oktober muligt at blive influenza-vaccineret her på klinikken – se under vaccinationer.

TID-SAMME-DAG  – TIDSBESTILLING
(Klik her for at se hvornår lægerne er i klinikken) .

– Hvis du ikke finder tider på E-portalen – så ring og bestil en tid pr. telefon.
– Ved sygdom, kurser og ferie hos personale/læger – så kan al tidsbestilling skulle foregå pr. telefon.
– Tid-bestilling via E-portalen foregår bedst fra computer, der kan være problemer med mobil/Ipad

PROJEKT MED ULTRALYDS-SCANNING
I efteråret 2018 har vi, som del af et forskningsprojekt gennem Region Syddanmark, en ultralyds-scanner i klikken. Derfor vil du som patient måske i bestemte situationer blive tilbudt en ultralydsscanning, som et supplerende tilbud til den almindelige konsultation. I projektperioden vil scanningerne foregå hos læge Martin Bo Sørensen.

UDDANNELSELÆGE
Anne Møller Øigård startede 1/3-2018, som ny uddannelselæge. Hun kommer fra en ansættelse på Medicinsk Afdeling i Svendborg, og har under studiet arbejdet på ortopædkirurgisk og gynækologisk afdeling. Hun bliver hos os frem til 1/3-2019.

MEDICINSKE NYHEDER
Medierne var henover nytåret 2017/2018 fyldt med den ene udmelding efter den anden i forhold til både kendt og fremtidig behandling med Cannabis. Vi følger fortsat Lægemiddelstyrelsens udmeldinger. I forhold til Cannabis, så støtter vi os op ad DSAMs udmelding, og indtil der foreligger mere konkrete retningslinjer, så mener vi at det er uansvarligt at afprøve på patienter.

MFR-vaccination (mæslinger) til uvaccinerede voksne tilbydes fra 1/4-2018.

HPV-vaccination af homoseksuelle drenge kan tilbydes via Aids-Info.

ÆNDRING I TILBUD I LÆGEHUSET
Der er kommet ny overenskomst mellem Danske Regioner og Praktiserende Lægers Organisation, hvilket vil få betydning for dig som patient, specielt vil det være muligt på en bedre måde en hidtil at skræddersy kontrolforløb, hvis du har diabetes eller KOL.  Tillige vil det i større grad end hidtil være sygeplejersken, som kommer til at følge dig ved kontrollerne.

PRIVATLIVSPOLITIK – dataforordning (se her)

Ny kunstner: Mariann Palsgaard fra Gudme udstiller p.t. i Lægehuset.