Nyt

 

Februar 2018

TID-SAMME-DAG (TSD)

“Tid-Samme-Dag-konceptet” har nu kørt siden 1/9/2017, nogen synes er vældig fint, andre synes det fungerer dårligt! Vi vil løbende forsøge at optimere det til fælles bedste. Læs mere her.
Se lægernes arbejdsskema her.


- Mangler der tider på E-portalen kan du ringe og bestille pr. telefon frem til kl. 12.30.
– Ved sygdom hos personale/læger – SAMT I FERIER – så er al tidsbestilling per telefon.


PERSONALE-NYT

Vores nyansatte personaler og vikarer, er ved at finde sig tilrette, således kan vi igen betjene lugen 17/2-2018.
Lægesekretær Alexandra Hoeck, som er udlært hos os, er tilbage i kontoret og i laboratoriet fra 1/4/2018.
1/1-2018 startede sygeplejerskerne Trine og Elisabeth  startet i faste. Ulla er også sygeplejerske og ansat som vikar, og fortsætter efter 1/4-2018, som fast afløser i forbindelse med ferier oa. frihed. Anne som er medicinstuderende og har været i lægehuset over efteråret kommer fortsat ca. 1 gang om ugen og mere i ferierne.


MEDICINSKE NYHEDER

Medierne har henover nytåret været fyldt med den ene udmelding efter den anden i forhold til både kendt og fremtidig behandling. Vi følger fortsat Lægemiddelstyrelsens udmeldinger. I forhold til Cannabis, så støtter vi os op ad DSAMs udmelding, og indtil der foreligger mere konkrete retningslinjer, så mener vi at det er uansvarligt at afprøve på patienter.


ÆNDRING I TILBUD I LÆGEHUSET

Der er kommet ny overenskomst mellem Danske Regioner og Praktiserende Lægers Organisation, hvilket vil få betydning for dig som patient, specielt vil det være muligt på en bedre måde en hidtil at skræddersy kontrolforløb, hvis du har diabetes eller KOL.  Tillige vil det i større grad end hidtil være sygeplejersken, som kommer til at følge dig ved kontrollerne.

 

Ny kunstner: Mariann Palsgaard fra Gudme udstiller p.t. i Lægehuset.